Pas godt på bilen

DANSKE VÆRKSTEDER DER LAVER SERVICE PÅ DIN BIL

Lige meget hvor godt vi passer på vores bil, vil der altid være slitage eller noget der går i stykker. Derfor har vi hos LongLife Center kvalitetsprodukter fra LIQUI MOLY såsom multifunktionssprays, rustløsnere, smøresprays og mange andre produkter, som du kan bruge i forbindelse med vedligeholdelse af din bil. 

Flere af vores produkter, som f.eks. vores klimaanlægsrenser, egner sig til at forebygge skader. 

Vi er en sammenslutning af danske værksteder, der kan udføre både service og reparationer på din bil - hurtigt og sikkert. Vi benytter selvfølgelig reservedele af original kvalitet, og giver 3 års garanti på de reservedele vi benytter, og det arbejde vi udfører.

Husk rustbeskyttelse

I Danmark lever vi i et, til tider, vådt klima. Vi har en del salt i luften, da vi altid er nær en kyst, aldrig mere en ca. 50 km fra havet. Det giver os ekstra udfordringer med rust, og vi anbefaler derfor rustbeskyttelse til din bil. Det er nemlig en god idé, at vedligeholde bevægelige dele i din bil som hængsler og låsemekanismer. Her kan du benytte en Multi+7 multifunktionsspray. Den smører og løsner fastrustede skruer og bolte.
Du kan benytte en siliconespray til at beskytte bilens gummilister.

 

Lugter det dårligt i bilen, kan det komme fra bilens aircondition. Her kan du bruge en Klima Fresh, der fjerner bakterier og dårlig lugt fra airconditionanlægget.

Læs mere om bilens airconditionanlæg her.